MaxDom 2017-ben

Év elején tervezünk, év végén visszaemlékezünk az adott évre és szembesítjük saját magunkat a tervek megvalósulásával. 2017. számunkra mozgalmas év volt, de sikeres, előre haladásokkal teli, és ugyanezt várjuk 2018-tól is.

Ahogyan év elején tervezünk, év végén nem árt visszaemlékezni az adott évre és szembesíteni saját magunkat a tervek megvalósulásával. 2017. számunkra mozgalmas év volt, de sikeres, előre haladásokkal teli, és ugyanezt várjuk 2018-tól is.

 • Feb 9, 2018

  2016. zárása

  Megtisztelő díjakat vehettünk át a fő üzleti partner Generali Biztosítótól, mellyel a lakásbiztosítási eredményeket ismerték el..

 • Feb 9, 2018

  Innovációs világbajnokság

   A Generali innovációs világbajnokságán vehettem részt öt kollégámmal. A Rómában, igen inspiráló légkörben megtartottt eseményre sok országból érkeztek kollégák és nagy büszkeség volt, hogy a magyar pályázat a harmadik díjat hozta el, megelőzve az egyik hazai, olasz pályázót is. Részletesen az eseményről itt olvashat.

 • Feb 9, 2018

  Jutalom utazás

  Üzleti eredményesség elismeréseként a Generali igen megtisztelő jutalom útban részesített több mint 70 kollégámmal együtt. Nagyszerű volt hazánk egyik vezető biztosítójának legjobb kollégáival és felső vezetőivel kötetlenül együtt tölteni ezt a néhány napot Ausztriában.

 • Feb 9, 2018

  Új üzletág indítása

  Nyár elején indult hitel üzletágunk, ami jelentős előrelépés, hiszen ezentúl a biztosítás és portfóliókezelés mellett már hitelezésben is ki tudjuk elégíteni magánszemélyek és vállalkozások igényeit egyaránt. A hitel és a biztosítás ugyanis kéz a kézben járnak és nagymértékben egyszerűsíti a folyamatokat, ha mindkét szolgáltatást egy tanácsadóval tudja intézni.Kattintson ide hitelének szakszerű és gyors elintézéséhez.

 • Feb 9, 2018

  Innováció a kapcsolattartásban

  A chatbotok által jelentősen lerövidül az az idő, mely alatt a gyakran feltett kérdéseket meg tudjuk válaszolni, így nagy lépés, hogy pénzügyi tanácsadóként az elsők között kezdünk el használni chatbotot hitelkiváltásra, megtakarítás tervezésére és biztosítási kárbejelentésre. A botot kipróbálhatja ide kattintva.Hazánk első biztosítási robotjáról részletesen itt is olvashat.

Bízom benne, hogy a 2018-as évben Önnek is a rendelkezésére tudunk állni.


[socialrocket]

Élet az állampapír után - avagy mibe fektessünk 2024-ben?

Poszt-állampapír korszak, portfóliókialakítás/átrendezés, részvénypiaci lehetőségek (sell in may and go away?), aktív/passzív stratégiák.


2024.05.24. 11:00