Szolgáltatásaink magánszemélyeknek

Lehetnek képzett tanárok, informatikusok, orvosok vagy jogászok, kétkezi munkások vagy vállalkozók, egy közös bennük: nem a pénzügy a szakterületük, mégis függenek a pénzintézetektől.

Nekik segítünk, engedje meg, hogy bemutassuk, hogyan.

Amire szüksége lehet

Mindannyian rendelkezünk valamilyen pénzügyi szerződéssel. Bankszámlák, jelzálog- és fogyasztási hitelek, megtakarítások, biztosítások, befektetések. Ezek megkötésekor valamilyen azonnali igényünket elégítettünk ki vagy egy rámenős ügynök hatására cselekedtünk. A szerződések kezelésére és rendszerbe szervezésére azonban kevesen fordítanak időt. Ebben segítünk Önnek, hiszen az erre a területre költött pénzösszeget sokkal hatékonyabban is fel lehetne használni. Legfontosabb szolgáltatási területeinket az alábbiakban mutatjuk be Önnek.

 

tablet_es_kave

Milyen területeken számíthat ránk?

tárgyalás 2

Megtakarítás/befektetés

Portfóliójának kialakítása, optimalizálása, kezelése. Akár állami támogatott, fix hozamú megoldások rövid, közép vagy hosszú távra, különböző célokra.

Biztosítások

Ma már életünk szinte minden területére lehet biztosítást kötni. Tanácsadásunk segítségével a Biztosító fizetni fog, amikor Önnek szüksége van rá.

Hitel

Napjaink legjelentősebb társadalmi feszültségét okozta az eladósodottság. A hitelek felvételében, átcsoportosításban nyújtunk tanácsadást.

Szerződéselemzés

Mutassa meg szerződéseit, biztosítási kötvényeit, és segítünk azokat optimalizálni, hogy csak arra költsön, amire szüksége van és annyit, amennyit szükséges.

Hogyan tudja igénybe venni szolgáltatásainkat és mennyibe kerül?

Jó hírünk van az Ön számára, ugyanis személyesen vagy online is kapcsolatba tudunk lépni az alábbiakban részletezett módokon. A konzultációk pedig teljesen díjmentesek, és eladói nyomást sem fogunk Önre helyezni, így bátran jeletkezzen elérhetőségeinken.

személyes tárgyalás

Személyes konzultáció

A legtöbben ezt a módot részesítik előnyben a mai napig és közéjük tartozunk mi is. Személyesen sok kérdést sokkal részletesebben meg tudunk beszélni és a figyelem is koncentráltabb, mint online konzultáció keretében. Amennyiben időpontot szeretne kérni, akkor kattintson az alábbi gombra

Online konzultáció

Természetesen lehetőség van online konzultációra is. Ehhez szintén időpontot kell foglalnia az alábbi gombra kattintva. Ezen kívül szüksége van egy számítógépre, webkamerára és természetesen internet kapcsolatra (programot nem kell telepíteni). Kérem, hogy erre az időpontra ne szervezzen más tevékenységet, hogy hatékonyan tudjunk haladni a beszélgetéssel.

webcam

Tegye próbára szakértelmünket, jöjjön el egy megbeszélésre!

Telefon: +36 30 830 6773