Szolgáltatásaink magánszemélyeknek


Mi a közös bennük: tanárok, informatikusok, orvosok, jogászok, kétkezi munkások, vállalkozók?

Nem a pénzügy a szakterületük, mégis függnek a pénzintézetektől. Nekik segítünk. Mutatjuk, hogyan.

Easy with Brizy

Minden egy helyen, amire szüksége lehet

Mindannyian rendelkezünk valamilyen pénzügyi szerződéssel. Bankszámlák, jelzálog- és fogyasztási hitelek, megtakarítások, biztosítások, befektetések. Ezek megkötésekor a legtöbben valamilyen azonnali igényünket elégítették ki vagy egy rámenős ügynök hatására cselekedtek. A szerződések kezelésére és rendszerbe szervezésére azonban kevesen fordítanak időt. Ebben segítünk Önnek, hogy sokkal hatékonyabban használja fel az ezekre szánt pénzösszeget.

Szolgáltatásaink

Megtakarítás/befektetés

Portfóliójának kialakítása, optimalizálása, kezelése. Akár állami támogatott, fix hozamú megoldások rövid, közép vagy hosszú távra, különböző célokra.

Hitel

Napjaink legjelentősebb társadalmi feszültségét okozta az eladósodottság. A hitelek felvételében, kiváltásában nyújtunk segítséget.

Biztosítások

Ma már életünk szinte minden területére lehet biztosítást kötni. Segítségünkkel a Biztosító fizetni fog, amikor Önnek szüksége van rá.

Szerződéselemzés

Mutassa meg szerződéseit, biztosítási kötvényeit, és segítünk azokat optimalizálni, hogy csak arra költsön, amire szüksége van és annyit, amennyit szükséges.

Hogyan tudja igénybe venni szolgáltatásainkat és mennyibe kerül?

Személyesen vagy online is kapcsolatba tudunk lépni az alábbiakban részletezett módokon. A konzultációk díjmentesek, és eladói nyomást sem fogunk Önre helyezni, így bátran jeletkezzen személyes vagy akár telefonos/online beszélgetésre.

Személyes konzultáció

A legtöbben ezt a módot részesítik előnyben a mai napig és közéjük tartozunk mi is. Személyesen a legtöbb kérdést sokkal részletesebben meg tudjuk beszélni és a figyelem is koncentráltabb, mint online konzultáció keretében. Amennyiben időpontot szeretne kérni, akkor kattintson az alábbi gombra

Online vagy telefonos konzultáció

Természetesen lehetőség van online konzultációra is. Ehhez szintén időpontot kell foglalnia az alábbi gombra kattintva. Ezen kívül szüksége van egy számítógépre, webkamerára és természetesen internet kapcsolatra (programot nem kell telepíteni). Kérem, hogy erre az időpontra ne szervezzen más tevékenységet, hogy hatékonyan tudjunk haladni a beszélgetéssel.

Szeretettel látjuk irodánkban, de igény esetén Önhöz is szívesen ellátogatunk

CÍM:

1066 Budapest, Teréz krt. 42.

NYITVATARTÁS:

9:00 - 17:00

TELEFONSZÁM: