Gondoskodjon szeretteiről, kössön időskori biztosítást!

A szeretteinkről való gondoskodás vágya természetes emberi tulajdonság. Időskori biztosítási megoldásunk segítségével nem kívánt, de elkerülhetetlen esemény anyagi terheit veheti le hozzátartozói válláról.

Kinek ajánljuk az időskori biztosítást?

A "Nyugalom Plusz" életbiztosítás az élet elkerülhetetlen végállomásának anyagi gondjára kínál megoldást. Minimális összegű rendszeres befizetéssel mentesítheti gyermekeit, rokonait a szerettük elvesztésekor rájuk szakadó anyagi gondok alól. Akár 80 éves korig megkötheti, meglévő betegséggel is, de fizetnie csak 85 éves koráig kell. Utána a biztosító átvállalja a biztosítás díját.

Aki előre tervez

Aki előre szereti tervezni kiadásait, így kíván gondoskodni a temetéssel, búcsúztatással járó anyagi fedezet megteremtéséről.

Aki szeret gondoskodni

Aki szeretne egy előre nem látható időpontban bekövetkező esemény következtében előálló hirtelen nagy kiadás esetén is gondoskodni családjáról.

Aki egyedülálló

Akinek nincsen közeli rokonai, hozzátartozói, akik felvállalják a kiadásokat.

KAPCSOLAT

Ha további kérdése van, keressen bizalommal. Ha nem tudjuk fogadni hívását, rövid időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Elérhető: 09:00 - 18:00

Miért jó Önnek a kegyeleti biztosítás?

Időskori biztosításunk szolgáltatója, a Generali Biztosító Zrt. gondolt arra, hogy Ön és szerettei biztonságban legyenek baleset, vagy betegség esetén is. Így többet nyújt, mint általában a temetkezési biztosítások. A biztosító nem vizsgálja az egészségi állapotát, és számla nélkül térít.

Halál esetén

Ebben az esetben a kedvezményezett(ek)nek szolgáltat a biztosító, aki(k) a biztosítási összegen felül nyereség- és hűségrészesedést is kapnak.

Betegszállítás

A biztosítás tartalmazza a betegszállítás díját is, a biztosítási összeg alapján meghatározott asszisztencia szintjének megfelelően (emelt vagy alap.)

Telefonos segítségnyújtás

Értékes tájékoztatást nyújt Önnek, amikor ellátásra vagy infomációra van szüksége például orvosi intézmények elérhetőségével, nyitvatartásával kapcsolatban.

Baleset esetére

Ha baleset éri, akkor a biztosító kórházi naponként meghatározott "napi díjat" fizet Önnek, de fizet csonttörés vagy kórházi lopás esetén is.

Gyakran ismételt kérdések

Hány éves korig köthető meg az időskori biztosítás?

Akár 80 éves korában is megköthető a szerződés. Ezen kor felett sajnos már nem, de a korábban megkötött szerződése érvényben marad, sőt 85 éves kora után már dÍjat sem kell fizetnie, mégis szolgáltat a biztosító.

Mikortól él a biztosítás?

A szerződéskötést követő naptól már elkezdődik a biztosító kockázatviselése.

Van előzetes orvosi vizsgálat?

NINCS. Semmilyen előzetes orvosi vizsgálaton nem kell részt vennie.

Mi történik halál esetén? Mikor kapja meg a kedvezményezett a biztosítási összeget?

Halál esetén a biztosító az összes dokumentum beérkezését követően 15 napon belül fizet. Nem kell várni hagyatéki eljárásra és annak eredményére.

Mekkora biztosítási összegek választhatóak?

A biztosítási összegek 300 000 Ft és 1 200 000 Ft között választhatóak 100 000 Ft-os lépésközönként.

A biztosítási összeg végrehajtható, ha tartozásom áll fenn valamely intézmény felé?

A biztosítási összeg nem képezi tárgyát végrehajtási eljárásnak.

Milyen adó- és illeték levonások terhelik a biztosítási összeget?

A biztosítási összeg teljes egészében adó- és illetékmentes.

Meddig kell fizetnem a díjat?

A díjfizetési kötelezettség 85. éves kor után megszűnik a biztosítás változatlan formában történő folytatása mellett.

Pontosan milyen szolgáltatást kapok a pénzemért cserébe?

Halál esetén a biztosító kifizeti a kedvezményezett számára a biztosítási összeget, a nyereségrészesedést és a hűség részesedést. Balesetből eredő halál esetén a biztosítási összeg 150%-át és a nyereséget fizeti ki a biztosító. Az első fél évben a biztosító csak baleset esetén térít, betegség esetén nem. Betegség következtéen bekövetkező halál esetén fél év és egy év között a biztosítási összeg 25%-át, az első és második év között 50%-át, majd a második év után a 100%-át. Baleset esetén a biztosító szolgáltatása az ajánat aláírása utáni nap 0. órája.

További Ön választhat balesetbiztosítási csomagok közül is, a csomagok részletes tartalmát az oldal alján, a kalkulátorban találhatja.

Mit tartalmaz az asszisztencia?

Kétféle asszisztencia elérhető. 800 000 Ft-os biztosítási összeg alatt alap szintű, 800 000 Ft és efelett emelt szintű asszisztencia. Mindkettő esetén Ön megkapja a telefonos segítségnyűjtást, melynek segítségével Ön tájékoztatást kérhet:

  • Orvosi rendelők és ügyeletek, szakorvosi rendelők és ügyeletek, gyógyszertárak és gyógyszertári ügyeletekkel kapcsolatban.
  • Diagnosztikai eredmények, diagnózisértelmezés, gyógyszerekkel kapcsolatban.
  • Baleseti rehabilitációval kapcsolatban.

Az asszitencia másik eleme a betegszállítás. Ez a szolgáltatás baleset és ebből eredő legalább 2 éjszakás kórházi fekvőbeteg ellátás esetén alap szintű asszisztenciánál évente egy, emelt szintűnél évente három alkalommal biztosítja a beteg hazaszállítását. Emelt szintű asszisztencia esetén továbbá ezen eseményhez kapcsolódó egészségügyi ellátásokra további – legfeljebb 3 alkalommal – betegszállítást nyújt a biztosítottnak a kórházból történő elbocsátás időpontjától számított maximum 6 hónapon belül (mozgáskorlátozottsági feltétel vizsgálatával).

Letölthető dokumentumok

Nyugalom életbiztosítás termékbemutató - Letöltés

Szerződési feltételek - Letöltés

Ügyféltájékoztató és általános rendelkezések - Letöltés

További kérdése van?

SZÁMUNKRA AZ Ő VÉLEMÉNYÜK A LEGFONTOSABB

Ügyfeleink mondták

"Megbízható, gyors, korrekt és szakmailag kifogástalan ügyintézés. Ajánlom!"

Móczár Rudolf

Marketing menedzser

"Krisztián megbízható, felkészült tanácsadó. Megfelelő tájékoztatást ad a megbeszélések során, hogy a legoptimálisabb döntést tudjam meghozni."

Illés Andrea

HR igazgató

"Rugalmasság, gyorsaság, pontosság és kiváló emberi kapcsolat. Ajánlom."

Dr. Megyeri Géza

Háziorvos

SZÁMUNKRA AZ Ő VÉLEMÉNYÜK A LEGFONTOSABB

Ügyfeleink mondták

"I had a great experience with the service of MaxDom. Even though I don't speak hungarian, we could communicate in english, and everything went very smoothly. Thank you Krisztián!"

Ricardo Maia

Business developer

"Már több dologban, mint pl: biztosítás, előtakarékosság, ltp kértem Krisztián segítségét és nem csalódtam. Ha mindenki ilyen pozitívan állna az ügyfelekhez, azt gondolom ennek a szakmának is jobb lenne a “híre”. Ne habozz. Keresd meg. Nem a saját, hanem a TE számodra legmegfelelőbb megoldást fogja keresni."

Farkas Gedeon

Ügyvezető

"Krisztián nagyon segítőkész volt, és arra törekedett, hogy a számunkra legjobb megoldást találja meg."

Sárközi Márta

Szervezetfejlesztési konzulens

Kérjen díjmentes kalkulációt!

Loading

Szeretettel látjuk irodánkban, de igény esetén Önhöz is szívesen ellátogatunk

CÍM:

1066 Budapest, Teréz krt. 42.

NYITVATARTÁS:

9:00 - 17:00

TELEFONSZÁM: