Gondoskodjon családjáról, kösse meg életbiztosítását!

Életbiztosítással felkészülhet egy betegség vagy baleset miatt előálló anyagi tehertételre. Biztosíthatja saját gyógyulása alatt vagy eltávozása következtében előálló kieső jövedelmét családja számára.

Kinek ajánljuk az életbiztosítást?

A "Testőr" életbiztosítás az élet elkerülhetetlen állomásának anyagi gondjára kínál megoldást. Teljesen egyedileg meghatározható, széles körű biztosítási védelmet kínálunk, akár az egész család számára (férj, feleség, gyermekek is).

Aki előre tervez

Aki előre szereti tervezni kiadásait, és szeretné elkerülni egy baleset vagy betegség miatti extra költséget.

Aki szeret gondoskodni

Aki szeretne egy előre nem látható időpontban bekövetkező esemény következtében előálló hirtelen nagy kiadás esetén is gondoskodni családjáról.

Akinek hitele van

A banknak baleset vagy betegség esetén is ki kell fizetni a havi törlesztőrészletet Önnek vagy családjának. Védje meg a felépített egzisztenciáját!

KAPCSOLAT

Ha további kérdése van, keressen bizalommal. Ha nem tudjuk felvennni, visszahívjuk.

Nyitvatartás: 09:00 - 17:00

Miért jó Önnek az életbiztosítás?

Életbiztosításunk szolgáltatója, a Generali Biztosító Zrt. gondolt arra, hogy Ön és szerettei biztonságban legyenek baleset, vagy betegség esetén is. A biztosítási védelem teljesen egyénre szabható, és extra szolgáltatásokat is nyújt.

Kármentességi bónusz

A befizetett díj 20%-a visszajár, amennyiben nem történt kárkifizetés a tartam alatt.

Előrehozott szolgáltatás

Kritikus betegség diagnosztizálása esetén a haláleseti összeget előre megkapja, melyet akár gyógykezelésre is fordíthat.

40-féle kritikus betegség

A piacon egyedüliként 40 féle súlyos, rettegett betegség diagnosztizálása esetén is térít.

Ajándék szűrőprogram

Ingyenes szűrőprogramot kap 5 évente a biztosítótól, amennyiben legalább 10 éves tartamú szerződést köt, így az egészségmegőrzésben is segít.

Gyakran ismételt kérdések

Hány éves korig köthető meg az életbiztosítás?

A belépési kor 14-75 éves korig terjed, a tartam pedig 5-45 éves lehet, de a lejárati életkorhoz közel akár 5 évesnél rövidebb tartamra is köthető. Ebben az életkorban azonban inkább az időskori biztosítás ajánlott. A lejárati életkor legfeljebb 80 év lehet.

Mikortól él a biztosítás?

A szerződéskötést követő naptól már elkezdődik a biztosító kockázatviselése, de betegség esetére 6 havi várakozási időt köt ki. Várakozási idő alatt csak balesetből eredő szolgáltatást fog téríteni. Természetesen kockázatelbírálást is fognak végezni, amely eredménye befolyásolhatja a díjat.

Van előzetes orvosi vizsgálat?

Igen, van. Az Ön életkorától és a választott biztosítási összegtől függően telefonos, mobil (felkeresik Önt az Ön által megadott helyszínen) vagy orvosi ellátóhelyen történő vizsgálathoz fogja kötni a Biztosító a kockázatvislés vállalását.

A vizsgálat eredménye négyféle lehet:

  • elutasítás
  • díjemelés
  • elfogadás
  • kockázatkizárás (valamely biztosítási eseményre szóló térítést korlátozzák a meglévő betegségek következtébben beálló esetekben)
Mi történik halál esetén? Mikor kapja meg a kedvezményezett a biztosítási összeget?

Halál esetén a biztosító az összes dokumentum beérkezését követően 15 napon belül fizet. Nem kell várni hagyatéki eljárásra és annak eredményére.

Hogyan kapom meg a kármentességi bónuszt és mekkora az összege?

Amennyiben nem történt semmilyen kárkifizetés a tartam során, akkor a biztosító a TELJES tartam alatt befizetett díj 20%-át kiutalja a szerződő számlájára. Amennyiben sok kiegészítő biztosítást is szeretne kötni, akkor ezeket javasolt külön szerződésben megkötni, hogy a nagy valószínűségű kárkifizetés ne rontsa az esélyét a bónusz kifizetésének.

Milyen adó- és illeték levonások terhelik a biztosítási összeget?

A biztosítási összeg teljes egészében adó- és illetékmentes.

Meddig kell fizetnem és milyen módokon tudom fizetni a díjat?

A díjfizetési kötelezettség a tartam végéig fennáll. Lehetőség van havonta, negyedévente, félévente vagy évente fizetni a díjat, melyet banki utalással vagy csoportos beszedési megbízással teljesíthet.

Pontosan milyen szolgáltatást kapok a pénzemért cserébe?

Az Ön által választott, teljesen egyedileg meghatározható biztosítási összeget fogja kapni a biztsítási esemény bekövetkeztekor. A részletes szolgáltatásokat a letölthető dokumentumok között olvashatja vagy személyesen kérheti tanácsadónktól.

Letölthető dokumentumok

Testőr életbiztosítás termékbemutató - Letöltés

Különös Szerződési Feltételek - Letöltés

Általános Szerződési Feltételek - Letöltés

Termékismertető - Letöltés

Ügyféltájékoztató és általános rendelkezések - Letöltés


További kérdése van?

Kérjen visszahívást kollégánktól!

Loading

Szeretettel látjuk irodánkban, de igény esetén Önhöz is szívesen ellátogatunk

CÍM:

1066 Budapest, Teréz krt. 42.

NYITVATARTÁS:

9:00 - 17:00

TELEFONSZÁM: