Segítünk megőrizni és gyarapítani vállalkozása erőforrásait. Biztosítási, hitelezési vagy cafeteriával kapcsolatos döntéseiben forduljon hozzánk.

Easy with Brizy

Minden egy helyen, amire szüksége lehet

Bizonyára vállalkozása is rendelkezik valamilyen pénzügyi szerződéssel, valószínűleg többel is: bankszámlák, hitelek, lízingszerződések, biztosítások. Ezek megkötésekor a legtöbben azonnali igényüket elégítették ki, vagy egy rámenős ügynök hatására cselekedtek. A szerződések kezelésére és rendszerbe szervezésére azonban kevesen fordítanak időt. Ebben segítünk Önnek, hiszen ezen szolgáltatásokra költött pénzösszeget általában sokkal hatékonyabban is fel lehet használni. 

Szolgáltatásaink

Vállalati juttatások

Cafeteria vagy béren kívüli juttatásokban is közreműködünk. Ezek főleg egészség- vagy nyugdíjpénztár, élet- baleset vagy egészségbiztosítások, és ezek adózási szabályai.

Hitel

Vállalkozása növekedéséhez olykor nélkülözhetetlen a külső forrásbevonás. A hitel, vagy lízing felvételében, átcsoportosításban nyújtunk tanácsadást.

Biztosítások

A biztonságos működéséhez elengedhetetlen a kockázatok áthárítása. A megfelelő termék kiválasztásán vállalkozása élete is múlhat.

Vagyonkezelés

Felértékelődött a biztonságos, mégis hozamot nyújtó vagyonkezelés, amely likviditási gondokat is orvosolhat.

Hogyan tudja igénybe venni szolgáltatásainkat és mennyibe kerül?

Személyesen vagy online is kapcsolatba tudunk lépni az alábbiakban részletezett módokon. A konzultációk díjmentesek, és eladói nyomást sem fogunk Önre helyezni, így bátran jeletkezzen elérhetőségeinken.

Személyes konzultáció

A legtöbben ezt a módot részesítik előnyben a mai napig és közéjük tartozunk mi is. Személyesen a legtöbb kérdést sokkal részletesebben meg tudjuk beszélni és a figyelem is koncentráltabb, mint online konzultáció keretében. Amennyiben időpontot szeretne kérni, akkor kattintson az alábbi gombra

Online vagy telefonos konzultáció

Természetesen lehetőség van online konzultációra is. Ehhez szintén időpontot kell foglalnia az alábbi gombra kattintva. Ezen kívül szüksége van egy számítógépre, webkamerára és természetesen internet kapcsolatra (programot nem kell telepíteni). Kérem, hogy erre az időpontra ne szervezzen más tevékenységet, hogy hatékonyan tudjunk haladni a beszélgetéssel.

Szeretettel látjuk irodánkban, de igény esetén Önhöz is szívesen ellátogatunk

CÍM:

1066 Budapest, Teréz krt. 42.

NYITVATARTÁS:

9:00 - 17:00

TELEFONSZÁM: