Szolgáltatásaink vállalkozásoknak

Minden vállalkozás természetes törekvése a profit maximalizálása, ennek érdekében igyekszik növelni bevételét, a költségeket és a kockázatokat pedig csökkenteni. Mi ez utóbbi tevékenységében tudjuk segíteni vállalkozását.

Amire szüksége lehet

Bizonyára vállalkozása is rendelkezik valamilyen pénzügyi szerződéssel, valószínűleg többel is. Bankszámlák, hitelek, lízingszerződések, biztosítások, bankszámlák. Ezek megkötésekor jellemzően azonnali igényét elégítette ki, vagy egy rámenős ügynök hatására cselekedett. A szerződések kezelésére és rendszerbe szervezésére azonban kevesen fordítanak időt. Ebben segítünk Önnek, hiszen az erre a területre költött pénzösszeget az esetek többségében sokkal hatékonyabban is fel lehetne használni. 

tablet_es_kave

Legfontosabb szolgáltatási területeink

tárgyalás 2

Vállalati juttatások

Cafeteria vagy béren kívüli juttatásokban is közreműködünk. Egészség- vagy nyugdíjpénztár, élet- baleset vagy egészségbiztosítások.

Biztosítások

A biztonságos működéséhez elengedhetetlen a kockázatok áthárítása. A megfelelő termék kiválasztásán vállalkozása élete is múlhat.

Hitel

Vállalkozása növekedéséhez olykor nélkülözhetetlen a külső forrásbevonás. A hitel, vagy lízing felvételében, átcsoportosításban nyújtunk tanácsadást.

Vagyonkezelés

Felértékelődött a biztonságos, mégis hozamot nyújtó vagyonkezelés, amely likviditási gondokat is orvosolhat.

Hogyan tudja igénybe venni szolgáltatásainkat és mennyibe kerül?

Jó hírünk van az Ön számára, ugyanis személyesen vagy online is kapcsolatba tudunk lépni az alábbiakban részletezett módokon. A konzultációk pedig teljesen díjmentesek, és eladói nyomást sem fogunk Önre helyezni, így bátran jeletkezzen elérhetőségeinken.

személyes tárgyalás

Személyes konzultáció

A legtöbben ezt a módot részesítik előnyben a mai napig és közéjük tartozunk mi is. Személyesen sok kérdést sokkal részletesebben meg tudunk beszélni és a figyelem is koncentráltabb, mint online konzultáció keretében. Amennyiben időpontot szeretne kérni, akkor kattintson az alábbi gombra

Online konzultáció

Természetesen lehetőség van online konzultációra is. Ehhez szintén időpontot kell foglalnia az alábbi gombra kattintva. Ezen kívül szüksége van egy számítógépre, webkamerára és természetesen internet kapcsolatra (programot nem kell telepíteni). Kérem, hogy erre az időpontra ne szervezzen más tevékenységet, hogy hatékonyan tudjunk haladni a beszélgetéssel.

webcam

Tegye próbára szakértelmünket, jöjjön el egy megbeszélésre!

Telefon: +36 30 830 6773