NÁLUNK A BANKOK KERESIK AZ ÖN KEGYEIT

Hitelre van szüksége vagy a meglévőt cserélné olcsóbbra? Esetleg CSOK-ot igényelne? A legjobb helyen jár.

Loading

Adatvédelmi szabályzatunkat itt olvashatja el.

FOGYASZTÓBARÁT HITELEK

Az MNB 2017-ben megalkotta a "fogyasztóbarát lakáshitel minősítést", mely segít Önnek, hogy jobb feltételekkel vághasson bele ingatlan céljai megvalósításának. Mely hitelek barátai a fogyasztónak? Töltse le innen vagy nézze meg itt.

MIBEN TUDUNK ÖNNEK SEGÍTENI?

HITEL FELVÉTEL ÚJ VAGY HASZNÁLT INGATLANRA, AKÁR ÉPÍTÉSRE IS.

CSOK ÉS OTK ÜGYINTÉZÉS.

MEGLÉVŐ HITEL KIVÁLTÁSA KEDVEZŐBBRE TELJES LEBONYOLÍTÁSSAL.

SZEMÉLYI KÖLCSÖN FELVÉTELE VAGY MEGLÉVŐ KIVÁLTÁSA.

MIT NYER VELÜNK?

GYORSASÁG

Akár még aznap elküldjük Önnek a legjobb banki ajánlatokat. Így nem kell sem munkaidejét, sem családjával töltött értékes idejét bankokban való várakozásra áldoznia.

EGYSZERŰSÉG

Minden fontos tudnivalót rendszerezve, könnyen áttekinthető formában nyújtunk át, hogy egyszerűen összehasonlíthatóak legyenek az ajánlatok.

KEDVEZŐ ÁR

Nemcsak a kamatokat vagy törlesztőrészleteket, hanem a "rejtett" költségeket is megmutatjuk, így akár százezreket is spórolhat velünk.

Igen érdekel, szeretném gyorsan, egyszerűen és kedvező áron felvenni vagy kiváltani a hitelemet.

A HITELFELVÉTEL EGY LEHETSÉGES FOLYAMATA

 • Feb 1, 2018

  Kapcsolatfelvétel

  Miután jelezte szándékát nekünk itt vagy itt, felhívjuk és megbeszéljük a legfontosabbakat. Milyen hitelt szeretne felvenni, mikor, milyen elképzelései vannak és mit tud felmutatni a banknak. Ezután egyeztetünk időpontot a személyes megbeszélésre.

 • Feb 2, 2018

  Személyes találkozó

  Felkészülten, konkrét ajánlattal fogjuk várni. A megbeszélés célja az ajánlatokkal kapcsolatban felmerülő kérdések tisztázása és a döntés előkészítése. Ekkor beszéljük meg azt is, hogy milyen papírokat, dokumentumokat fog kérni a kiválasztott bank.

 • Feb 6, 2018

  Dokumentumok benyújtása

  Most Ön következik. A megbeszéltek szerint össze kell gyűjtenie a dokumentumokat, amelyek a sikeres hitelfelvételhez szükségesek.

 • Feb 8, 2018

  Hitelbírálati folyamat

  A nekünk leadott papírokat eljuttatjuk a banknak, több esetben a döntéshozóhoz közvetlenül. A bank lefolytatja a hitelbírálatot, ami személyi kölcsön esetében jellemzően néhány óra, jelzálog hitel esetében néhány nap.

 • Feb 12, 2018

  Szerződéskötés

  Sikeres hitelbírálatot követően előre egyeztetett időpontban a bank alkalmazottjánál történik a szerződéskötés. Legtöbbször a szerződés  közjegyzői okiratba foglalása is megtörténik a helyszínen (jelzáloghitelek esetében).

 • Feb 15, 2018

  Hitel folyósítás

  A bank által kért folyósítási feltételek teljesülése esetén a bank folyósítja a hitelszerződésben rögzített összeget. Folyósítási feltétel lehet a biztosítások megléte, a hitelszerződés okiratba foglalása, a tulajdoni lapon való bejegyzés vagy az ingatlan vételárának hitelen felüli részének igazolt átadása az eladó számára.

Ne higgyen nekünk, inkább hallgasson ügyfeleink véleményére!

Illés Andrea

“Krisztián megbízható, felkészült tanácsadó. Megfelelő tájékoztatást ad a megbeszélések során, hogy a legoptimálisabb döntést tudjam meghozni.”

Illés Andrea

HR IGAZGATÓ
Megyeri Géza

“Rugalmasság, gyorsaság, pontosság és kiváló emberi kapcsolat. Ajánlom.”

Megyeri Géza

HÁZIORVOS
Móczár Rudolf

“ Megbízható, gyors, korrekt és szakmailag kifogástalan ügyintézés. Ajánlom! ”

Móczár Rudolf

MARKETING IGAZGATÓ

AZONNALI KAPCSOLATFELVÉTELI LEHETŐSÉG

ÉRDEKLŐDJÖN SZEMÉLYESEN: +36 30 830 6773

Ha vannak kérdései, vagy egyedi elképzelése, kérem keressen telefonon.

VAGY ONLINE: