Nálunk a bankok keresik

az Ön kegyeit.

Hitelre van szüksége vagy a meglévőt cserélné olcsóbbra?

Esetleg CSOK-ot igényelne? A legjobb helyen jár.

Miért érdemes igénybe venni szolgáltatásunkat?

Ha Ön időt, energiát és pénzt szeretne spórolni, akkor érdemes banksemleges hiteltanácsadásunkat igényelnie. Ez Önnek egyetlen forintjába sem kerül, sőt akár egyedi kedvezményeket is kaphat szerződött partner bankjainktól.

Gyorsaság

Akár még aznap elküldjük Önnek a legjobb banki ajánlatokat. Így nem kell sem munkaidejét, sem családjával töltött értékes idejét bankokban való várakozásra áldoznia.

Egyszerűség

Minden fontos tudnivalót rendszerezve, könnyen áttekinthető formában nyújtunk át, hogy egyszerűen összehasonlíthatóak legyenek az ajánlatok.

Kedvező ár

Nemcsak a kamatokat vagy törlesztőrészleteket, hanem a “rejtett” költségeket is megmutatjuk, így akár százezreket is spórolhat velünk.

KAPCSOLAT

Ha szeretné gyorsan, egyszerűen, kedvező áron felvenni vagy kiváltani hitelét, keressen bizalommal.

Nyitvatartás: 09:00 – 17:00

Milyen hitelcélokban tudunk segíteni Önnek?

Lakáshitel

Megvásárolná álmai otthonát, de nincs meg rá a fedezet? Igényeljen hitelt akár állami támogatással, CSOK-kal, árfolyamkockázat nélkül. Régi, drága lakáshitelét váltsa ki olcsóbbra velünk.

Szabad felhasználású jelzáloghitel

A legolcsóbb hitel a jelzálog, ezért érdemes igénybe venni, ha nagyobb összegre van szüksége. Ezzel a lakásfelújítást , vagy egyéb nagyobb kiadását is fedezheti.

Személyi kölcsön

Gyorsan van szüksége pénzre, és nem akarja ingatlanát jelzáloggal terhelni ? Igényeljen személyi kölcsönt. Régi, drága személyi kölcsöne kiváltásával spóroljon akár havi több tízezer Ft-ot.

Hitelkiváltás

Régi és drága hitelét váltsa ki olcsóbbbra. A legtöbb esetben ezzel akár több tízezer Ft-ot spórolhat havonta. Az ügyintézés terhét engedje át nekünk.

A hitelezés folyamata, avagy mire számíthat a hitelfelvétel során

1.

Beszélgetés. Elmondja, mik a tervei. Mi csak figyelünk és jegyzetelünk. Ehhez akár most is foglalhat időpontot.

2.

Felmérjük, milyen lehetőségei vannak, mely bankok, milyen termékek jöhetnek szóba, majd e-mailen elküldjük a kalkulációkat, esetenként egyedi kamatkedvezményekkel együtt

3.

Átbeszéljük az elküldött kalkulációkat, elmondjuk, hogy melyik pénzintézetnél milyen ügymenetre lehet számítani, az Ön esetedben melyek lehetnek a buktatók, nehézségek az egyes bankoknál.

4.

Ha kiválasztotta a bankot, akkor elküldjük a hozzájuk szükséges naprakész kitöltendő dokumentációs csomagot, és hogy mit kell összegyűjteni (pl. kell-e munkáltatói igazolás, hogyan lehet egyszerűen tb igazolást igényelni CSOK-hoz babaváróhoz, stb.).

5.

Igény esetén segítünk az igénylőlapok kitöltésében. Majd időpontot egyeztetünk a bankkal a hitelkérelem beadására. Esetenként mi adjuk be, az Ön meghatalmazása alapján, így további időt spórolunk Önnek.

6.

Végigkísérjük az igénylés menetét, az esetleges hiánypótlásokról vagy a bank által kért plusz dokumentum elvárásokról azonnal értesítjük és mindig tájékoztatjuk a következő lépésről.

7.

A hitelszerződést követő közjegyzői okiratba foglalásra időpontot egyeztetünk, megkötjük a lakásbiztosítást (kedvezményesen) és elküldjük a banknak.

8.

Gratulálunk a sikeres hitelfelvételhez és az Ön új otthonához!

Gyakran ismételt kérdések

Mennyibe kerül a hiteltanácsadás?

DÍJMENTES. A hiteltanácsadás az első pillanattól az utolsóig teljesen díjmentes. A bevételünket a bankoktól kapott jutalékok jelentik, melyek semmilyen formában nem kerülnek áthárításra az Ön számára, így rejtett költséggel sem kell számolnia.

Mennyi időbe telik az ügyintézés?

Ez nagymérttékben függ az adott ügylet összetettségétől és a dokumentumok rendelkezésre állásától. Tapasztalatunk szerint egy személyi kölcsön néhány nap alatt, egy jelzáloghitel 3-4 hét alatt kerül folyósításra.

Mely bankokkal állnak kapcsolatban?

Az összes magyarországi nagy bankkal szerződéses jogviszonyban állunk.

Milyen kedvezmények elérhetőek Önöknél?

Ez a banki partnereink egyedi akccióitól is függ. Rendszerint kezdeti költségek elengedése, elő- és végtörlesztési kedvezmények, valamint kamatkedvezmények állnak rendelkezésre, de a gyorsabb hitelbírálat is előnyt jelenthet Önnek.

CSOK-kal is foglalkoznak?

Igen.

BAR listás (negatív KHR) vagyok, kaphatok hitelt?

Aktív tartozással nem, de passzív státusszal van rá lehetőség. Erről személyesen egyeztessünk, mert a banki szabályzatok folyamatosan változnak.

Nem vagyok bejelentve, kaphatok hitelt?

Munkáltatói igazolás vagy bankszámlára történő jövedelem érkeztetés szükséges a sikeres hitelfelvételhez.

Külföldi jövedelmet is elfogadnak a bankok?

Igen, de alapszabály szerint csak alkalmazotti és határozatlan munkaviszonyt.

Kell kötnöm biztosítást is a hitel mellé?

Jelzáloghitel mellé az ingatlanra kötött biztosítás kötelező, de erősen javasolt a hitelfedezeti életbiztosítás megkötése is.

További kérdése van?

Töltse ki a lenti űrlapot és igényelje díjmentes hiteltanácsadási szolgáltatásunkat!

Loading

Szeretettel látjuk irodánkban, de igény esetén Önhöz is szívesen ellátogatunk

CÍM:

1066 Budapest, Teréz krt. 42.

NYITVATARTÁS:

9:00 – 17:00

TELEFONSZÁM: