TB (OEP) igazolás online igénylése CSOK-hoz, Babaváró kölcsönhöz

TB (OEP) igazolás online igénylése CSOK-hoz, Babaváró kölcsönhöz gyorsan, egyszerűen.

A társadalombiztosítási jogviszony igazolása elengedhetetlen a CSOK támogatás igénybevételéhez, a CSOK-hoz vagy a Zöld Otthon Program (ZOP) hitelhez kapcsolódó OTK (Otthonteremtési Kamattámogatás) hitelhez és a babaváró kölcsönhöz. A TB (OEP) igazolás nélkül ugyanis ezek a támogatások nem igényelhetőek. Nem szükséges azonban személyesen bemenned a kormányhivatalhoz, hiszen nagyon egyszerűen és gyorsan, sorbanállás nélkül is igényelheted online.

TB igazolás online igénylése lépésről lépésre:

 1. Tölsd le az igénylőlapot babaváró kölcsönhöz innen, CSOK-hoz pedig innen.
 2. Tölsd ki az igénylőlapot az adataiddal gépen vagy kinyomtatás után kézzel.
 3. A kitöltött dokumentumot nyomtasd ki és írd alá, majd szkenneld/fényképezd le.
 4. Nyisd meg az epapír oldalát ide kattintva.
 5. Lépj be ügyfélkapus belépési adataiddal.
 6. A témacsoportnál válaszd ki a „kormányhivatali ügyek”-et, az ügytípusnál pedig az „egészségbiztosítási pénztári feladatok”-at.
 7. Címzettnek az állandó lakóhelyed szerint illetékes Kormányhivatalt válaszd ki. Pest megyében a Budapest Főváros Kormányhivatalát.
 8. A levél tárgya legyen értelemszerűen a babaváróhoz vagy CSOK-hoz szükséges TB igazolás igénylése.
 9. A levélben röviden írd le, mit szeretnél és hogy elektronikus és postai úton is kéred az igazolást. Érdemes leírni a levélbe a levelezési címedet is, főleg, ha eltér az állandó lakcímedtől.
 10. Kattints a „tovább a csatolmányokhoz” gombra.
 11. Töltsd fel a már kitöltött, aláírt és beszkennelt/lefényképezett igénylőlapot, majd kattints a „Tovább a véglegesítéshez” gombra.
 12. A következő oldalon ellenőrizheted, hogy mindent jól töltöttél-e ki. Ha igen, akkor katt a „Küldés” gombra.

Valahogy így kell kinéznie a helyesen kitöltött űrlapnak:

TB igazolás igénylése CSOK-hoz, babaváró kölcsönhöz online, ügyfélkapun keresztül
TB igazolás igénylése CSOK-hoz, babaváró kölcsönhöz online, ügyfélkapun keresztül

Ezzel el is készültél. Elektronikus úton 3-4 nap, postai úton 7-8 nap múlva érkezik a válasz, ideális esetben a TB igazolás.

Ezután következik a banki ügyintézés, amelyhez díjmentes segítséget tudunk adni. Banksemleges tanácsadásunk keretében az ötlet megszületésétől kezdve végigvezetünk egészen a folyósításig. Minden bank ajánlatát megkapod, sokszor egyedi kamatkedvezményekkel (kamattámogatott hitelek kivételével). Átbeszéljük veled, hogy melyik pénzintézetnél milyen ügymenetre és elbírálásra számíthatsz. A folyamat teljes időtartama alatt ún. zöldfolyosós ügyintézésre számíthatsz, így elfelejtheted a sorszámhúzást és várakozást, mert mindig időpontra fogsz érkezni. Felhívjuk a figyelmedet a folyamat következő állomásaira, az esetleges hiánypótlásokról időben értesítünk és még a lakáshitelhez előírt biztosítást is díjkedvezménnyel kötheted meg nálunk.

Kérj visszahívást, hadd tegyük egyszerűbbé, gyorsabbá és olcsóbbá a hitelfelvételedet! ⬇

Loading

[socialrocket]