Társasház biztosítás kéthavi díjkedvezménnyel

Új társasházi biztosításának ELSŐ KÉT HAVI DÍJÁT a biztosító elengedi.

Az akció 2023.augusztus 31-ig megkötött szerződésekre vonatkozik.*

Amennyiben Ön

  • közös képviselő,
  • lakásszövetekezeti elnökségi tag
  • esetleg társasház lakója,

akkor nem lehet közömbös Önnek sem, hogy a társasház milyen biztosítási védelmet kap és mindezért mekkora díjat fizet.

Ha szeretné a szükséges védelmet tisztességes áron megkapni, most két havi díjkedvezménnyel, és a kárügyintézés során is igényli díjmentes szakmai támogatásunkat, akkor kérjen kalkulációt vagy keressen telefonon.

Miért éri meg Önnek társasházi biztosítását átnézetnie?

A régebben kötött biztosítások sok esetben nem a megfelelő védelemben részesítik, így előfordulhat, hogy olyan biztosításért fizet, melyre nincs szüksége, miközben olyan biztosítási fedezetek, melyek időközben fontossá váltak, kimaradtak az évekkel ezelőtti szerződéskötéskor.

Ha szerződését régen kötötte

Régi szerződésének aktualizálása elengedhetetlen, ha korrekt kárkifizetést szeretne a biztosító részéről.

Ha nem ismeri a tanácsadóját

Aktív kapcsolat nélkül Ön az ügyfélszolgálat vagy online kapcsolattartásra szorítkozhat, amely nélkülözi a proaktív tanácsadók által nyújtott értéket.

Ha nem elégedett a kárügyintézéssel

Kárkifizetési nehézség esetén valószínűleg fenti két probléma egyike vagy mindkettő felmerül, így érdemes mielőbb felvennie velünk a kapcsolatot.

KAPCSOLAT

Ha további kérdése van, keressen bizalommal. Ha nem tudjuk felvennni, visszahívjuk.

Nyitvatartás: 09:00 - 17:00

A két havi díjelengedési akció lejártáig hátralévő idő

0
Day
0
Hour
0
Minute
0
Second

Mit nyújt Önnek egy korszerű társasházi biztosítás?

Életünk különböző területei, így társasházaink is folyamatos változásokon, felújításokon, modernizáláson esnek át. Új biztosítási védelmet igényelnek, míg másokat bátran elhagyhatunk. Nézzen meg négy példát a leggyakoribb esetek közül.

Online szerződéskezelő rendszer

Az összes Ön által kezelt ház szerződési adatairól, kárairól, díjfizetettségéről naprakész információt kaphat.

Égés nélküli füstkár

Tudta, hogy rengeteg káresemény történik füst által, amikor égés nem történt? Ilyen az ottfelejtett olaj vagy elektromos zárlat is.

Közös képviselő felelősségbiztostása

Mindenki hibázhat, a közös képviselő is. Ennek anyagi vonzatát bízza a biztosítóra. Ha Ön egyetlen házat kezel, ez a szolgáltatás DÍJMENTES!

Különleges üvegek

Sok esetben a megadottnál nagyobb méretű vagy biztonsági fóliázott üvegkárokat nem téríti a biztosító, ezek ugyanis különleges üvegnek minősülnek és kiegészítő biztosítást kell rájuk kötni.

Ön társasházban lakik? Biztosítsa ingóságait szakértőnk segítségével és ajánljon minket közös képviselőjének.

Kiegészítő biztosítások

Kollektív ingóságbiztosítás

A csomag keretében biztosítási védelmet kínál a Biztosító a tulajdonostársak saját, személyes ingóságaira, egyéb kiemelt értékű, általános ingóságokra, sőt készpénzre és értékpapírokra is, akár a lakásokban, akár nem lakáscélú helyiségekben tárolják azokat. Lakásonként általános háztartási ingóságoknál 3 millió forint, egyéb kiemelt értékű ingóságoknál 300 ezer forint, készpénz esetén 50 ezer forint felső határig térítünk évente. 

Kollektív balesetbiztostás

A kollektív balesetbiztosítás kiterjed a társasházban élő minden lakóra. Ha baleset éri a lakókat, a Biztosító szolgáltatása:

  • Baleseti halál esetén 300 ezer forintot fizet lakónként
  • Baleseti rokkantság esetén maximum 300 ezer forintot fizet lakónként
  • Csonttörés esetén 5 ezer forintot fizet lakónként
  • Közlekedési baleseti halál esetén 600 ezer forintot fizet lakónként

A fenti tájékoztatás nem teljes körű, kérjük olvassa el figyelmesen a Szerződési feltételeket!

Állatkár biztosítás

Állatkár csomag 100.000 Ft-ig kártérítést fizet a háznak, ha az épületben, annak hőszigetelésében, illetve az épület gépészetében kártevő állatok - rágcsálók, madarak,rovarok - okoznak károkat, sőt megtérítjük az esetlegesen szükségessé váló darázsirtás költségeit is.

Vandalizmus csomag

Kedvelik a környéket a graffitisek? Ha ezt a csomagot választja, akkor a Biztosító megtéríti a lakások bejárati ajtóinak újrafestését vagy tisztításának költségeit. 

Számíthat a Biztosítóra akkor is, ha a társasház közös helyiségeinek falát összefestik, összefirkálják,az elektromos kaput vagy a sorompó mozgatószerkezeteit megrongálják vagy ellopjákaz elültetett dísznövényeket tönkreteszik vagy ellopják,a kertben álló építményeket, például a padot összetörik, vagy ellopják a kertben rögzített lámpatesteket, a ház tulajdonát képező szeméttárolót megrongálják, vagy ellopják a kukát.

Energia csomag

Ha az épületnek külön fűtésrendszere van, ezt a csomagot kifejezetten ajánljuk, hiszen a csomag biztosítási védelmet kínál a kazán vagy a hőközpont géptörésére is, emellett megtéríti a gázórák és villanyórák rongálását vagy a gázvezetékek töréskárait.

Letölthető dokumentumok

Generali társasházbiztosítás termékismertető - Letöltés

Szerződési feltételek - Letöltés

Kockázatok, csomagok, kiegészítő biztosítások táblázata - Letöltés

További kérdése van?

Loading