Igényeld lakáshiteled ajándék lakásbiztosítással!*

Az akció időtartama: 2021.10.18-2021.12.17-ig a bank felé hiánytalanul beadott hitelkérelmek.

A kedvezmény mértéke: a hitel biztosítékául felajánlott ingatlan(ok) kötelezően előírt lakásbiztosításának első éves díjának visszatérítése.

Az akcióban részt vevő hiteltermékek köre: piaci kamatozású és állami kamattámogatott lakáshitel lakóingatlan vásárlására, építésére, felújítására, korszerűsítésére, meglévő hitel kiváltására

Az akcióból kizárt termékek köre: NHP Zöld Otthon Program kamattámogatott lakáshitele, CSOK és falusi CSOK vissza nem térítendő támogatás.

Hitellel szembeni követelmény: Az akció minimálisan 20 000 000 Ft hitelösszeg elérése esetén vehető igénybe.

Díjvisszatérítés részletei: A lakásbiztosítási díj utólagos visszatérítésének feltétele éves díjfizetési rendszeresség és három év "hűség" vállalása az adott biztosító lakásbiztosításának fenntartására. A hitel folyósítását követően 60 napon belül történik a visszatérítés a szerződő bankszámlájára.

Az akció kizárólag a Maxdom Consulting Kft. által közvetített hitelek és lakásbiztosítások esetén vehető igénybe, kizárólag a hitel célját jelentő ingatlan(ok) lakásbiztosításához.


NE VÁRJ VELE SOKAT,

Kérj visszahívást MOST!

* Az adataidat kizárólag a promóció keretében meghirdetett lakáshitellel kapcsolatban használjuk fel.

Mit nyerhetsz hiteltanácsadásunkkal?


Időt

Nem kell a bankokat végigjárnod az ajánlatokért, hiszen azt elküldjük neked egyben, jól összeszedve, hogy könnyen és gyorsan össze tudd hasonlítani.

Pénzt

Egyedi kamatkedvezményeket, díjmentes előtörlesztési lehetőséget is kaphatsz, sőt megmutatjuk neked a kezdeti költségeket, bankszámlaköltségeket is.

Kevesebb stresszt

Előre tudod, hogy mely bankoknál van esélyed a hitelt megkapni, mert előminősítünk, így nem futsz bele visszautasításba, mindig időpontra érkezel, zöldfolyosós ügymenetet kapsz.

Kevesebb papírmunkát

Nem kell a kitöltendő papíhegyek felett éjszakáznod, mert segítünk a kitöltésben. Előre tudod, melyek a következő lépések, így felkészülhetsz azokra.

És ha ennyi nem lenne elég...

A hitelhez kötelezően megkötendő lakásbiztosítás első éves díját mi álljuk.

Egy költséggel kevesebb, és nem ám olcsó, gagyi biztosítást, hanem az egyik vezető biztosító termékét adjuk oda. De vigyázz, mert az ajánlat csak akkor él, ha hiánytalanul beadjuk a hiteligénylésedet a bankba 2021. december 17-ig.

A hitelezés folyamata, avagy mire számíthatsz a hitelfelvétel során

1.

Beszélgetés. Elmondod, mit szeretnél. Saját szavaiddal. Mi csak figyelünk és jegyzetelünk. Ehhez akár most is foglalhatsz időpontot.

2.

Felmérjük, milyen lehetőségeid vannak, mely bankok, milyen termékek jöhetnek szóba, majd e-mailen elküldjük a kalkulációkat, esetenként egyedi kamatkedvezményekkel együtt

3.

Átbeszéljük az elküldött kalkulációkat, elmondjuk, hogy melyik pénzintézetnél milyen ügymenetre számíthatsz, a te esetedben melyek lehetnek a buktatók, nehézségek az egyes bankoknál.

4.

Ha kiválasztottad a bankot, akkor elküldjük a hozzájuk szükséges naprakész kitöltendő dokumentációs csomagot, és hogy mit kell összegyűjtened (pl. kell-e munkáltatói igazolás, hogyan tudsz egyszerűen tb igazolást igényelni CSOK-hoz babaváróhoz, stb.).

5.

Segítünk az igénylőlapok kitöltésében, ha igényled. Majd időpontot egyeztetünk a bankkal, ahol beadod a kérelmet. Esetenként mi adjuk be, a Te meghatalmazásod alapján, így további időt spórolunk Neked.

6.

Végigkísérjük az igénylés menetét, az esetleges hiánypótlásokról vagy a bank által kért plusz dokumentum elvárásokról azonnal értesítünk és mindig tájékoztatunk a következő lépésről.

7.

A hitelszerződést követő közjegyzői okiratba foglalásra időpontot egyeztetünk, megkötjük a lakásbiztosításod és elküldjük a banknak.

8.

Gratulálunk a sikeres hitelfelvételhez és az új otthonodhoz!

Siess, mert a lakásbiztosításod már csak ennyi ideig kaphatod meg díjmentesen!

00
Nap
00
Óra
00
Perc
00
Másodperc

A tanácsadás és a teljes banki ügyintézés az elejétől a végéig díjmentes, rejtett költségek nélkül!

Facebook

nincs más dolgod, mint elindítani a folyamatot és felvenni velünk a kapcsolatot. Írd meg, milyen hitelt szeretnél és egy munkanapon belül felhívunk. Mivel a tanácsadás teljesen díjmentes, ezért ezzel csak nyerhetsz.

Élet az állampapír után - avagy mibe fektessünk 2024-ben?

Poszt-állampapír korszak, portfóliókialakítás/átrendezés, részvénypiaci lehetőségek (sell in may and go away?), aktív/passzív stratégiák.


2024.05.24. 11:00