UGYE TE IS SZERETNÉL BIZTOS NYUGDÍJAT?

Neked is lehet tervezhető, kiszámítható, biztos nyugdíjad. Ehhez kapsz évente maximum 280 000 Ft adójóváírást is.

Loading

GONDOLTÁL MÁR ARRA, HOGY EGYSZER JÓ LENNE NYUGDÍJBA VONULNI, DE ELKÉPZELÉSED SINCS, MIBŐL ÉS HOGYAN?

Vagy tudod, mit kéne tenned, de hiányzik az elhatározás? Feszült leszel, amikor hallod, hogy fontos lenne nyugdíjmegtakarítást indítanod, de újabb év telt el, hogy bele sem kezdtél?

Úgy látod, életed végéig dolgozni fogsz, mert nem lesz nyugdíjad? Ráadásul nem tudod, kinek higgyél, kire bízd a nyugdíjmegtakarításod megtervezését, pedig ez sokkal komolyabb döntés annál, hogy bárkiben megbízz?

szomorú idős nő

NEKED IS LEHET TERVEZHETŐ, KISZÁMÍTHATÓ, BIZTOS NYUGDÍJAD. EHHEZ KAPSZ ÉVENTE MAXIMUM 280 000 Ft ADÓJÓVÁÍRÁST. DE VIGYÁZZ, MERT AZ IDEIT ENNYI IDŐ MÚLVA VÉGÉRVÉNYESEN ELVESZÍTED

Nap
Óra
Perc
Másodperc

MÉG MINDIG BÍZOL AZ ÁLLAMI ELLÁTÁSBAN?

Tudtad, hogy nyugdíjrendszerünk legalább háromszor átfogó reformon esett át az elmúlt szűk harminc évben? Először az 1992-es, majd az 1998-as nyugdíjreform, később a magánnyugdíjpénztári rendszer eltörlése következett. Ez elég kiszámítható a számodra?

A korhatárok emelkednek, az ellátás színvonala kiszámíthatatlan. Eközben eltörölték a nyugdíjra való jogosultságot az Alaptörvényből és bevezették a kötelező szülőtartást. Legyünk őszinték: politikusok döntenek a nyugdíjasok sorsa felett és most úgy döntöttek, hogy a nyugdíjasok eltartása a gyermekeik felelőssége. De Te most lehetőséget kapsz, hogy kezedbe vedd a sorsodat. Hozz felelős döntést és oldd meg magadnak a saját nyugdíjadat.

homokóra

A NYUGDÍJKÉRDÉS MEGOLDATLAN PROBLÉMA

... amely nemhogy elmúlni nem fog, hanem az idő múlásával egyre csak növekszik. Ahogy a benned lévő feszültség is. Amikor tudatosul benned, hogy mennyi időt és pénzt elvesztegettél, pedig már jóval korábban is elkezdhetted volna a nyugdíj célú megtakarítást…

A legtöbb ember ilyenkor elhessegeti a gondolatot, és elhiteti magával, hogy úgysem tudja megoldani a problémát, ráadásul úgyis messze van, "meg sem érem" - szokták mondogatni.  Ha meg mégis, akkor úgyis megsegít valaki: az állam, a gyermekeim, a szüleim, a szerencse, Isten… De azért nem árt, ha van B terved is.

CSINÁLD MAGAD NYUGDÍJ?

Végül végső elkeseredettségükben sokan elkezdenek megoldásokat barkácsolni maguknak. Rágugliznak, fórumokat olvasgatnak, instant infókat szednek össze, amiből összeáll valamilyen párhuzamos valóság, amelynek lehetnek valós elemei, de mégis célt tévesztenek. Kiderül, hogy melyik a legolcsóbbnak tartott nyugdíjmegtakarítás, melyik a legbiztonságosabb vagy a legrugalmasabb. HURRÁ! Akkor most önkéntes nyugdíjpénztárat, NYESZ-t vagy nyugdíjbiztosítást köss? Vagy valami mást?

Pont Neked, akinek még X év, Y hónap és Z nap van a nyugdíjig hátra, adott egy élethelyzeted, egy pénzügyi ismeret szinted, NEKED melyik a legjobb, és ki fog segíteni végigvinni a kiválasztott megoldást? Hogy amikor változás áll be Nálad vagy a törvényben vagy a körülményekben, akkor tudd, hogy mi a helyes stratégia?

Ha össze szeretnéd hasonlítani a három adójóváírásra jogosító nyugdíjmegtakarítási forma tulajdonságait, akkor kezdd itt!

HA VALAMI, AKKOR A NYUGDÍJ NEM AZ A TÉMA, AMINÉL A HIBÁZÁS MEGENGEDETT. ITT NEM PRÓBÁLHATOD MEG MÉG EGYSZER, ELSŐRE SIKERÜLNIE KELL!

A házilagos megoldás eredménye az, hogy sem azt nem tudod pontosan, hogy mekkora összegre lenne szükséged nyugdíjasként, sem azt, hogy ehhez milyen terméket kéne választanod, melyik pénzintézetnél és mekkora rendszeres megtakarítással. Érzésre fog menni az egész megtakarítósdi, és egészen nyugdíjbavonulásodig abban a tudatban fogsz élni, hogy mindent megtettél. És ha mégsem jól mérted fel? Ha mégsem sikerül egyedül? Ha mégis hibáztál vagy elszámoltál egyvalamit, ami a végeredményre végzetes hatást gyakorolt? Kérj külsős szakvéleményt, amit ráadásul díjmentesen kapsz.

csap

MEKKORA KOCKÁZATOT TUDSZ ELVISELNI?

El tudod képzelni a helyzetet, hogy évtizedekig spóroltál a nyugdíjadra és végül semmire sem lesz elég? Akkor inkább költötted volna el azt a pénzt, nem? Nyugdíjasként majd arra gondolsz, hogy bárcsak komolyan vetted volna a figyelmeztetést, bárcsak kértél volna segítséget? Vagy élsz, mint német nyugdíjas a kanári szigeteken, és küldesz egy köszönőlevelet nekem?

Csak egyik szobádat tudod majd fűteni nyugdíjasként és szidod a rendszert, a bankokat, biztosítókat, a politikusokat, vagy hátradőlsz egy koktéllal a kezedben és élvezed az életet szeretteid körében? Utazgatsz, elhalmozod az unokákat, végre áldozol a hobbidnak, mert már időd is van rá.

Ha az utóbbit választod, a kiegyensúlyozott, méltósággal és örömökkel teli nyugdíjas éveket, akkor MINKET VÁLASZTASZ. Nyilván a pénz nem minden, de nem tudom Te hogy vagy vele, nekem a nélkülözés nem vonzó perspekítva. Ha szerinted is fontos az anyagi biztonság és függetlenség, akkor Te vagy a mi emberünk.

Függetlenül attól, hogy nyugdíjpénztárat, nyugdíjbiztosítást vagy NYESZ számlát választasz, szakértőre lesz szükséged.  

TE HOGYAN LÁTOD MAGAD NYUGDÍJASKÉNT?

Sokáig én is azt hittem, hogy teljesen felesleges bármilyen megtakarításra költeni. De nagyapám példája arra tanított, hogy a kívülről nézve spórolós életmód mögött egy tudatos életvezetés is állhat. Az ő esetében ez azt eredményezte, hogy nyugdíjasként a hobbijának és unokáinak tudott élni. Hogy a nélkülözés és akciós csirkefarhátért való sorbanállás helyett az idejét azzal tölthette, ami igazán boldoggá tette. Hogy a nagyapa kép nem egy enervált, kedves, de segítségre szoruló szegényember, hanem egy dinamikus, vidám, ha kell, unokákkal együtt „rosszalkodó”, ha kell, akkor gondoskodni kívánó és KÉPES úriember képe.

gazdag öreg

A JÓ HÍR AZ, HOGY NEMCSAK KIVÁLTSÁGOSOKNAK, HANEM NEKED IS SIKERÜLHET!

Nemrég egyik ügyfelem azzal az igénnyel keresett meg, hogy a megtakarított pénze hozamaiból szeretnének élni nyugdíjasként a feleségével. Nem költöttek luxusra, státusszimbólumokra, de így 50 millió Ft-ot tudtak összespórolni. Szerinted milyen nyugdíjas életet élnek? Vonzó kilátások, nem? Igaz, ő időben kezdte a megtakarítást, kisebb összegekkel, rendszeresen.

Talán olvastál arról a magyar srácról, aki 34 évesen (!) ment nyugdíjba. Ha nem is jön össze ennyire szélsőséges korban a visszavonulás, de az időskori anyagi biztonság megteremtése reális cél számodra is.

Ha nem tudod, miből tudnál félretenni nyugdíjra, akkor kezdd ezen az oldalon, sok infót és egy költségvetés tervezőt is kapsz.

MIT NYERSZ VELÜNK?

GYORSASÁG

Rugalmasan állunk az elképzelésidhez, így nemcsak kényelmesen, de gyorsan oldhatod meg nyugdíjmegtakarításod.

EGYSZERŰSÉG

Akár online, néhány adat megadásával elkezdhetjük az egyeztetést, és a szerződés megkötése után sem hagyunk magadra.

KORREKTSÉG

Felnagyítjuk a kisbetűs részt, elmondjuk az előnytelen termékfeltételeket is, sőt segítünk a tartam alatt, ha igényled.

MIÉRT GONDOLOM, HOGY TUDUNK SEGÍTENI MEGTALÁLNI A LEGJOBBAT SZÁMODRA IS? NÉZD, MIT MONDANAK RÓLUNK ÜGYFELEINK:

Illés Andrea

Illés Andrea

HR IGAZGATÓ

“Krisztián megbízható, felkészült tanácsadó. Megfelelő tájékoztatást ad a megbeszélések során, hogy a legoptimálisabb döntést tudjam meghozni.”

Megyeri Géza

Megyeri Géza

HÁZIORVOS

“Rugalmasság, gyorsaság, pontosság és kiváló emberi kapcsolat. Ajánlom.”

Móczár Rudolf

Móczár Rudolf

MARKETING IGAZGATÓ

“ Megbízható, gyors, korrekt és szakmailag kifogástalan ügyintézés. Ajánlom! ”

ELÉG IS A SZÖVEGBŐL, MOST RAJTAD A SOR!

Szeretnél célba érni, és megoldást találni erre a nem enyhülő feszültségre, ami a remélt nyugdíjad és a jelenlegi kilátásaid között húzódik? Erre van egy ajánlatom, ami nem kerül Neked semmibe. Gyere el egy beszélgetésre - nevezzük konzultációnak - és megbeszéljük, hogyan hozd ki a maximumot a lehetőségeidből. Te is meg fogsz lepődni, hogy sokkal többre vagy képes, mint gondolnád.

Extraként ha Te jössz hozzánk, vendégünk vagy egy kávéra vagy teára. És tényleg nem kell fizetned, függetlenül attól, hogy mi lesz a megbeszélés eredménye. (Amúgy elég kellemetlen, hogy bizonygatnom kell, hogy nem foglak behúzni a csőbe, de sajnos mindannyian ismerjük az ilyen „hasbaakasztós” szövegeket, amit végül igen drágán fizet meg az ügyfél. De nem nálunk! 🙂 )

Igen érdekel, szeretném gyorsan, egyszerűen és hatékonyan biztosítani nyugdíjas életszínvonalamat.

AZONNALI KAPCSOLATFELVÉTELI LEHETŐSÉG

ÉRDEKLŐDJ SZEMÉLYESEN: +36 30 830 6773

Ha nem tudod kivárni, amíg visszahívunk, akkor itt azonnal felveheted a kapcsolatot velünk.

VAGY ONLINE:

Szóljon hozzá!