Akció időtartama: 2019.11.04. – 2019.11.10-ig

Az akcióból hátralévő idő:

Nap
0
0
0
Óra
0
0
Perc
0
0
Másodperc
0
0

Kösse meg nyugdíjbiztosítását a Maxdom-nál és lepje meg magát és szeretteit ajándékainkkal!

  • Extra jóváírás a számláján, melynek mértéke az első éves díj 20%-a
  • Ajándék Pandora ékszer
  • Ajándék okosóra

Részletek


Az akció kizárólag a Maxdom Consulting Kft. által közvetített, legalább 20 éves tartamú Generali U67 nyugdíjbiztosításokra vonatkozik, az alábbi feltételekkel:
– Amennyiben Ön, mint szerződő legalább 360.000 Ft éves díjon köt nyugdíjbiztosítást, garantáltal kap egy egyszeri, ún. VIP jóváírást, melyet a biztosító az első évfordulón ír jóvá, és mértéke az első éves díj 20%-a.*
– Amennyiben Ön, mint szerződő legalább 360.000 Ft éves díjon köt nyugdíjbiztosítást, garantáltal kap a Biztosítótól egy EVOLVEO Fitband B3 aktivitásmérő okosórát.**

Amennyiben Ön 2019.10.25-2019.11.10. között regisztrál érdeklődőként a Maxdom Consulting online felületén vagy telefonon ÉS nyugdíjbiztosítását 2019.11.15-ig megköti, abban az esetben jogosult az ELŐZŐEKEN FELÜL a következő promócióban való részvételre:

Amennyiben Ön a nyugdíjbiztosítását legalább 650.000 Ft-os éves díjon köti meg, maximalizálva az adójóváírást, abban az esetben a Maxdom Consulting Kft. felajánlásával ajándékba kap egy 50.000 Ft értékű ékszer ajándékutalványt.*

Az ajándékjogosultság feltételei

Ékszer utalvány esetében: a szerződéskötéstől és az első éves díj beérkezésétől számított 45 eltelt nap. (Természetesen az éves díjat lehetőség van egyben a szerződéskötéskor befizetni.)
Aktivitásmérő esetében: a biztosítási szerződés létrejötte és 2 havi díj befizetése. A szerződés létrejöttét tanúsító biztosítási kötvény kiállítását követően 6 hét múlva kerülnek postázásra az ajándékok, amennyiben a szerződés ekkor is érvényben van.
A fenti feltételek szerint megkötött szerződések esetén az ajándék egy darab EVOLVEO FitBand B3 aktivitásmérő okosóra és egy darab 50.000 Ft értékű ékszer ajándékutalvány.

*A promóció nem köthető sem a Generali Biztosítóhoz (kivéve az okoskarkötőt), sem a Facebookhoz, az kizárólag a Maxdom Consulting Kft. által közvetített fent megjelölt nyugdíjbiztosításra vonatkozó ajánlat, így kizárólag a Maxdom Consulting Kft. tanácsadói által közvetített Generali U67 nyugdíjbiztosítások választása esetén igényelhető.
Az ajándék aktivitásmérő órák a Magyar Postán keresztül csomagként kerülnek kiküldésre. Amennyiben a címzett nem tudja kiszállításkor átvenni a küldeményt, akkor még egy alkalommal megpróbálják a személyes kézbesítést, ha ez sem sikerült, 10 napig még átveheti a helyi postahivatalban. Amennyiben a címzett nem veszi át a küldeményt, elveszíti jogosultságát az ajándékra. Amennyiben az akció időtartama alatt beszerzési nehézségek lépnek fel, teljesítményben, funkciójában hasonló, akár más márkájú aktivitásmérő órát biztosít a Generali ügyfelei számára. Az ajándékba adott órák hivatalos magyarországi garanciával rendelkeznek, az esetleges minőségi, garanciális problémák esetén az ügyintézést a gyártó biztosítja.
Az ajándék ékszer utalvány átvétele kérhető postai úton vagy személyesen is.

A VIP jóváírás feltétele a Generali L829-es záradékának aláírása és biztosítóhóz történő beérkezése.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Katt a csillagokra az értékeléshez!

Átlagos értékelés 5 / 5. Szavazatok száma: 3

Régóta nem értékelték ezt a posztot. Legyen Ön az első.

Ha hasznosnak ítélte ezt a bejegyzést...

Ossza meg barátaival is!

Subscribe
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments